Sunday, February 20, 2011

kepada yang gemar MANDI MALAM

ni satu yang memang jadi habit 
sejak stay kat rumah memanjang.
MANDI MALAM
'along,tak baik mandi malam.paru-paru berair nanti.awak tu dahlah ade lelah'
'ye,mak'(muka habis ikhlas)
heh,even sebenarnya fs tak percaya plus tak pernah follow pun benda ni
memang jahat gila punya anak
fs tahu korg pun dua kali lima je kan kan?
ahahaha.
punyalah blogwalking menangani kebosanan 
tiba-tiba jumpa benda ni
pakcik bernama Umar Abdul Rahman sedang jaga isteri dia yang lumpuh.
nak tahu sebab bini dia mcm tu?yes,MANDI MALAM sejak past 6 years ago.
mula-mula rasa badan lemah je,tengok2 jadi mcm ni.
HAIH,kuat scary kan benda ni.

plus some oldfoks kata:nanti tak subur.ambik kau.tak ade anak kau nnti.
jadi paru-paru berair tu mmg for sure dah.
why?
 liang-liang roma terbuka dan akan memudahkan air masuk ke liang-liang tersebu

intihanya,
avoid MANDI MALAM.
PISANG TAKKAN BERBUAH BANYAK KALI KAN.

6 comments:

  1. btol2...x bek mndy mlm...x elok...
    (slalu nsht org jgn mndy mlm tp sye slalu mndy mlm)
    hehe..

    o_0 v

    ReplyDelete
  2. saya seorang yang tak sukea mandi..huahaa

    ReplyDelete
  3. betul3 bahaye ke?? x sangke lak seserius itu

    ReplyDelete
  4. betul lah.tu lah psala.dulu buat2 tak tahu

    ReplyDelete