Wednesday, April 6, 2011

dulu & sekarang.versi 'kelakian'

kawan aku kata dia GAY.
ade certain pulak cakap.
'comelnya dia'!
dan
ade juga 
yang takde perasaan macam aku.
nak suka tak.nak annoyed pun tidak.
dalam kata lain.
hmmm.

tapi bila dduk stalking-stalking
OMG.macam ni dulu muka budak ni.
'handsome abang jual ice blended lagi'
INILAH orang kata:
dah masuk program realiti,memang tik toklah.
kalau aku pun masuk,
konfem2 aku cantik macam lisa surihani
haha,ini memang lawak bodoh untuk aku
dapat jadi lawa

taraaa.taraaa.
jaga jantung anda 
aku tak tanggung kalau die hard fans dia hilang minat


dan


haha.handsome kan dia sekarang.LOL.
fine.tak baik mengutuk.
ini macam ripley's believe it or not


3 comments:

  1. yeah money can fixed everything =.="

    ReplyDelete
  2. haah lah. macam muka pakcik jual aiskrim naik motor bunyi kringg kringg. haha, lol

    ReplyDelete