Friday, January 14, 2011

jumaatlah

yes,hari ini JUMAAT .suka sangat.kalau dulu time dduk kt mktb,datangnya jumaat mcm hapy nak mmpus sbb dah dkt weekend la kn.boleh outing,tidur,buat ape yg nak hjg mggu.heh,rindu sama budak ni lahh.aduh,sengal btul korg ni kn buat aku rindu korg plak ni.dlu mnyampah je rasa tgok muka sorg-sorg kt mktb.HAHAHA.tak lama lagi aku dibenarkan keluar kl sbb afiq safwan nak ikut sbb nak jumpa geng giler dia before go to taiping.nanti aku jumpa korg dohh,peluk2,tampar.lagipun mak ayah aku dah merancang nak hantar aku pergi kelas bi dkat kl.hha.heaven.tapi tak konfem lagi tapi aku harap jadi.damn,aku rindu korg sgt(malu nak ckp tapi takpelah aku mmg muka tembok mcm korg kata).teringat lawak-lawak bodoh korg dan dduk menjahanamkn bilik org jadi port kita.

No comments:

Post a Comment